Fredag igen

2010-02-26

Fredag igen, gud vad veckorna springer. Nu börjar Candy bli lite rund om magen, man kan nu se att där är bebisar, ligger hon på sidan ser man ibland att det "hoppar till" på nåt ställe, nu är det ganska exakt 2 veckor till de ska födas, mycket spännande att se hur många där kommer osv, vill gärna ha nån mer än förra gången, men samtidigt är det viktigaste att Candy mår bra o att valparna är o får förbli friska. Candy vilar en hel del, o vill gärna vara nära mojan, hon är inte fullt lika "gamig" på mat denna gången - har faktiskt fått blanda i lite extra gott nu några gånger. Axa är precis som Ztina var förra gången Candy var dräktig - ganska oförstående, skäller o går på o fattar inte att "mamsen" inte vill leka med henne nu, Ztina som sagt, dels varit med om detta fenomen en gång tidigare o dels blivit 1 år äldre tar det hela med ro. Nä, nu är det dags att fixa till sig o åka till jobb.

Ha det gott alla

Antal kommentarer: 2

2010-02-27 02:49:48 - Lapplänningarna., aramisochjag.blogspot.com


Hoppas du får en trevlig helg, här har vi fått det något varmare idag, ca -16! Har varit otroligt kallt nu sista veckan, omkring 30-35 minusgrader. Huvvaligen!

2010-02-27 12:09:50

Usch så kallt, hoppas vi snart får vår i hela vårt land, just nu töar det här, såg en liten bit av marken på infarten . den har jag inte sett sedan innan jul - härligt. Ha det bäst.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)