Tiden går snabbt

2010-05-05

Oj vad tiden går snabbt, 1,5 månad till så firar vi midsommar o ändå känns det vissa dagar som vi har ett ben kvar i vintern, frost på natten o kallt på dagen, men, men.

 Såg att det var ett tag sen jag skrev sist, men det har inte hänt så mycket sen sist.

1: maj var jag icke o demonstrerade utan vi var hos Irene o Lennart, hundarna fick leka o blev både jättelyckliga (som vanligt) o sen var de ordentligt trötta o tog igen sig, efter detta var jag o Irene på citygross i Staffanstorp på shoppingtur, o när vi kom hem hade Jimmy o Ullis kommit o vi skulle grilla, kan ju säga att det var tur att man kan äta inomhus för "sköna" maj visade inte sig från sin varmaste sida den dagen, men som alltid är det gott med grillat.

Igår var jag o fick fixat så de nya "sommarskorna" kom på bilen, kan ju säga att det varit tur att inte farbror polisen stoppat mig med vinterdäcken på för det var inte mycket gummi kvar på dem, känns härligt att nu är det nytt o framför allt lagliga sulor på.

Givetvis fick Axa leka med brorsan när vi var där o de är bara för goa när de träffas, det ska pussas o tvättas i ansiktena, o sen ska det springas, brottas....o gosas igen, väldigt kul att se. Nu ska det jobbas, så ha det bra alla så hörs vi

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)