Juni

2010-06-02

Skrev ett långt inlägg i förra veckan - som bara försvann på nåt konstigt sätt, orkade inte skriva om allt, så vi tar nya tag idag.

Nu går jag o väntar på att Candy ska börja löpa så jag kan få henne parad, blev ju inga valpar i våras så nu längtar jag jättemycket o hoppas på det bästa. Hon ska paras med Ulano vom Römerland, en stilig herre från Tyskland.

Ztina - ja förutom att både hon o Candy ser ut som ruggugglor = noll päls, så år det jättebra med henne, efter löpet, det tredje för hennes del så har hon tuffat till sig lite osv. Hon har även blivit kopiöst "lekig" ska ha igång de andra o leka med henne i princip hela tiden, hon trivs verkligen med livet den damen.

Axa - den enda schäfern i huset som har fin päls just nu, hon har verkligen mognat de sista månaderna - många bitar som ramlat på plats, härligt.

Idag har det blivit varmt i lilla Skivarp, man vågar knappt tro det är sant, men en liten förhoppning att det ska bli en sommar i år med har man ju givetvis.

Ha det bra alla o krama om vovvarna

Antal kommentarer: 1

2010-06-04 18:50:33 - Irene

Håller tummarna för ett snabbt löp för Candy..julvalpar är ingen höjdare..Ha det gött i sommarvärmen..kramelikram..Löberödsgänget..(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)