En hel månad sen

2010-07-23

En hel månad sen är det tydligen sen jag skrev här sist, vis av erfarenheten sen förra gången har jag inte velat skriva om Candy's parning osv för tidigt.

MEN nu har hon gått drygt halva tiden o YES nu syns det att det finns nåt därinne i gömmorna, gud vad jag längtar, 21/8  -+ ett par dagar då ska det ske.

För den som är intresserad så står det mer under valpfliken.

Annars då, Ztina är i höglöp o fattar inte varför Candy inte ställer upp på lite romantiska "damlekar", lite jobbigt är det men det ska väl va över om en vecka eller så. Axa lägger "sommarklänningen" nu o den tösen tycker precis  som alla andra ungar att det är okey att slänga den överallt, hon dejtar med furminatorn varje dag nu.

På grund av Candy blir det inte så mycket hundträning utanför hemmet för tillfället, vill ju inte ha hem kennelhosta el nåt annat till en dräktig tik.

Men framför allt njuter vi nu av att vi fått en härligt varm sommar, välbehövd efter den långa vintern, visst är det mysigt att kunna vistas ute, grilla o äta en glass el lite goda bär då o då.

Ha det jättebra o kram från oss till er alla

Antal kommentarer: 3

2010-07-24 01:32:52 - Marie-Louise och brorsan/sonen

Härligt med sommar, passa nu på och njut ordentligt av ledighet, värme och bär...för snart så har du nog en hel del att stå i. Själv börjar jag få lite ångest då jag vet att snart är det höst - och sedan vinter! Men det är ju precis så det ska vara, önskar bsra sommaren vore liiite längre!
Kramar från oss

2010-07-27 15:32:26 - Linda, E-postadressen är dold, www.nordblick.com

Hej Lena
Vi håller alla tummar för att det tittar ut en hög med urgulliga valpar(inlove)
Vi hörs snart igen
Mvh Linda och Ulano

2010-07-28 21:14:39 - lena

Jodå, det syns nu att Candy är dräktig, konstant hungrig är damen o tycker det är oförskämt av mig att JAG vill ha MIN mat, mycket spännande o se vad hon döljer därinne.
Krama Ulano från oss(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)